Αρχική » Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  Οι γενικοί όροι και οι προϋποθέσεις της πώλησης παρακάτω διέπουν τη συμβατική σχέση μεταξύ του τελικού χρήστη (πελάτη ) και της INFOCOM(ο έμπορος). Και τα δύο μέρη αποδέχονται τους όρους αυτούς ανεπιφύλακτα. Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης είναι οι μόνοι όροι που ισχύουν και αντικαθιστούν όλες τις άλλες προϋποθέσεις. Εμείς υποστηρίζουμε ότι, επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας , αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους γενικούς όρους πώλησης της εταιρείας μας , τους οποίους έχετε διαβάσει. Οι παρόντες  Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την προστασία των δικαιωμάτων των πελατών μας αλλά και της απόψής μας ως εταιρία.

Η INFOCOM, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

 • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για την καταχώρηση μιας παραγγελίας:

 • Μέσω της ιστοσελίδας μας, https://www.myinfocom.gr.
 • Μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@myinfocom.gr
 • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2321052252 και 23210552929

Ωράριο τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-15:00,Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 - 15:00 και 18:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 14:00.

Οι τρόποι εξόφλησης των παραγγελιών είναι οι εξής:

 • Μέσω αντικαταβολής, την ώρα της παράδοσης.
 • Μέσω πιστωτικής κάρτας, (μόνο για παραλαβή απο το κατάστημα).
 • Μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας:

Εθνική

   

IBAN

GR5801107660000076660197146

Alpha Bank

   

IBAN

GR9501405710571002002005501

Πειραιώς

   

IBAN

GR0201722560005256018505561

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν τους νόμιμους φόρους χωρίς να συνυπολογίζονται τα έξοδα αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας. Η INFOCOM διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση προφανούς λάθους σε τιμή προϊόντος (που πιθανώς να οφείλεται σε ανθρώπινο ή τεχνικό λάθος), η παραγγελία σας θα ακυρώνεται και θα επικοινωνεί άμεσα μαζί σας ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεών μας.

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν εφόσον η καταχώρησή τους έχει γίνει μέχρι τις 15:00 και αποστέλλεται με αντικαταβολή  ή έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση μέσω κατάθεσης. Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη διαθεσιμότητας σε κάποιο προϊόν παραγγελίας, ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα  επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτησή σας.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των παραγγελιών που αποστέλλονται από την εταιρία μας είναι δύο εργάσιμες μέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER πανελλαδικά εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου εξυπηρετούνται από την ELTA COURIER ή μεταφορική εταιρία ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας. 
Η INFOCOM θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παραμείνει συνεπής στους παραπάνω αναφερόμενους χρόνους παράδοσης. Ωστόσο, η εταιρία μας δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για περιπτώσεις καθυστερημένης παράδοσης ή για την απώλεια ενός δέματος, που προκλήθηκε από την εταιρία Courier ή από τον παραλήπτη ή εξαιτίας κάποιου απρόβλεπτου γεγονότος.

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τα προϊόντα της INFOCOM και πιο συγκεκριμένα όλα τα συμβατά αναλώσιμα συνοδεύονται από εγγύηση έξι μηνών από την ημερομηνία αγοράς και υπο την προυπόθεση οτι δεν έχουν χρησιμοποιηθει πάνω απο το 50%. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων ισχύουν τα εξής:

 • Ανακατασκευασμένα εκτυπωτικά μηχανήματα: Εγγύηση ενός έτους από την INFOCOM.
 • Καινούρια εκτυπωτικά μηχανήματα: Εγγύηση όπως αυτή ορίζεται ανά μηχάνημα από την αντιπροσωπεία του εκάστοτε μοντέλου.
 • Γνήσια αναλώσιμα και περιφερειακά: Εγγύηση όπως αυτή ορίζεται από την αντιπροσωπεία του κάθε προϊόντος.
 • Ανακατασκευασμένα Laptop - Pc - Scanners κτλ. ανάλογα με το GRADE και τη εγγύηση που αναγράφεται στο εκάστοτε είδος.
 • Όλα τα υπόλοιπα είδη όπως ορίζονται από τον έκαστοτε κατασκεύαστη - αντιπροσωπία.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο ελλατωματικό προϊόν, έρχεστε σε επαφή το συντομότερο δυνατό με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας όπου οι εκπρόσωποι θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα.  Εφόσον κληθείτε να επιστρέψετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν στην εταιρία μας, αυτό θα το κάνετε κατόπιν συννενόησης με εμάς μέσω της ACS COURIER ή μεταφορικής εταιρίας και με δική μας χρέωση σε περίπτωση που είναι συμβατό αναλώσιμο (τόνερ, μελάνια, drum)έχοντας προβεί σε σωστή συσκευασία του προϊόντος που επιστρέφετε,σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου προϊόντος η αποστολή γίνεται με χρέωση του πελάτη έχοντας προβεί σε σωστή συσκευασία του προϊόντος και η INFOCOM επιστρέφει το προϊον στον πελάτη με δική της χρέωση.

Οι επιστροφές κλειστών προϊόντων πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας, εφόσον εμπίπτουν στα χρονικά διαστήματα εγγυήσεως που αναφέρονται παραπάνω, και με χρέωση του εκάστοτε πελάτη.

Για τους πελάτες χονδρικής, σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τον τεχνικό έλεγχο ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, εκδίδεται πιστωτικό τιμολόγιο η αξία του οποίου παραμένει ως υπόλοιπο στην καρτέλα του πελάτη. 
Για τους πελάτες λιανικής, πραγματοποιείται η ίδια διαδικασία με την εξαίρεση ότι μόνο γι’ αυτούς υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται στο τέλος του εκάστοτε μήνα.

 • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της INFOCOM είναι ιδιοκτησία της INFOCOM (ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ). Οποιαδήποτε μερική ή ολική αναπαραγωγή του περιεχομένου αυτού, με τον οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να έχει λάβει έγκριση από την INFOCOM.

 • ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2013/11/ΕΚ και του κανονισμού αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, οι οποίες ενσωματώθηκαν στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015 προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών (ΗΕΔ-Online Dispute Resolution-ODR)  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σύμφωνα με τη νομοθεσία σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η διευθέτηση μίας άμεσης καταγγελίας από τον καταναλωτή ή προμηθευτή προς την INFOCOM παρέχονται: 
1)    Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος προς την πλατφόρμα της ΗΕΔ του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 524/2013 https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL

2)    Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος προς τους αρμόδιους εναλλακτικούς φορείς επίλυσης διαφορών (ΕΕΔ)
https://hobis.gr/

Αρμόδιοι φορείς επίλυσης διαφορών είναι:
1) Η ανεξάρτητη αρχή συνήγορος του καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr/

2) Η ανεξάρτητη αρχή μεσολαβητής τραπεζικών – επενδυτικών υπηρεσιών https://hobis.gr/

όπου μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για την επίλυση των  διαφορών τους προς την εταιρεία INFOCOM (ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ). Η επίλυση των διαφορών αφορά προμηθευτές και καταναλωτές, συμβάσεις πώλησης και παροχής υπηρεσιών, εγχώριες και διασυνοριακές διαφορές. Η επιλογή των φορέων γίνεται από κοινού. Με την αναφορά αυτή στην παράγραφο θεωρείται ότι η INFOCOM ως προμηθευτής, παρέχει όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για την επίλυση διαφορών και είναι κατά δήλωση του πάντα πρόθυμο να κάνει χρήση των ΕΕΔ και της ΗΕΔ, αν και εφ’ όσον κριθεί αδύνατη η επίλυσή τους με τους καταναλωτές ή προμηθευτές του.

 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (www.myinfocom.gr)

Η εταιρεία «ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (www.myinfocom.gr)» (ΑΦΜ 100895501, Δ.Ο.Υ Σερρών), που εδρεύει στις Σέρρες επί της οδού Λεωφόρος Μεραρχίας αριθ. 40 (στη συνέχεια «INFOCOM») σας ευχαριστεί που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας καθώς και για το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας. 

Πνευματική ιδιοκτησία «INFOCOM» 

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας ανήκουν στην «INFOCOM». Αυτό ισχύει και για τυχόν τροποποιήσεις της ιστοσελίδας μας.

1. Η «INFOCOM» σέβεται την ιδιωτικότητά σας

1.1 Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η ασφάλεια όλων των επιχειρηματικών στοιχείων είναι ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο λαμβάνουμε υπόψη κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας γίνεται εμπιστευτικά και αποκλειστικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

1.2 Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η ασφάλεια των πληροφοριών είναι μέρος της πολιτικής της εταιρείας μας.

2. Συλλογή, τήρηση και εν γένει επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε και προσδιορίζει ή δύναται να προσδιορίσει ένα φυσικό πρόσωπο, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση τόπου κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση e-mail, επάγγελμα, οικονομική κατάσταση.

3. Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και τηρούμε προσωπικά δεδομένα

Συγκεκριμένα το όνομα, το επώνυμο , στοιχεια επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένος και των διευθύνσεων IP μόνο εφόσον μας έχετε παράσχει την ρητή συγκατάθεσή σας (π.χ. στα πλαίσια μιας εγγραφής,  ή για τη σύναψη της σύμβασης) , με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων, ενδεικτικά αναφέροντας την ανάγκη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο επιβαλλόμενης από τον νόμο υποχρέωσης της «INFOCOM» ή στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης με αντισυμβαλλόμενο το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων.

4. Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η «INFOCOM», υπό την ιδιότητά της ως υπεύθυνη επεξεργασίας χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας με σκοπό την τεχνική διαχείριση της ιστοσελίδας, για τη διαχείριση πελατών υπό την έννοια της παρακολούθησης του ιστορικού των συναλλαγών με κάθε πελάτη και της τιμολόγησής του, για έρευνες προϊόντων και για τα ερωτήματα που τυχόν μας υποβάλετε μόνο στο βαθμό και για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού.


5. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους με σκοπό την επεξεργασία τους

Η «INFOCOM» μπορει να αναθέσει σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών καθήκοντα, όπως υπηρεσίες πώλησης και μάρκετινγκ, διαχείριση συμβάσεων, διακανονισμό πληρωμών, προγραμματισμό και ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών. Οι πάροχοι αυτοί λειτουργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία, καθώς επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα κατ’ εντολή και για λογαριασμό της «INFOCOM». Η «INFOCOM» έχει επιλέξει προσεκτικά αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών και τους παρακολουθεί τακτικά, ιδιαίτερα για την προσεκτική χρήση και την διασφάλιση των αποθηκευμένων σε αυτούς δεδομένων. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών υποχρεούνται από τη «INFOCOM» να τηρούν την εμπιστευτικότητα και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του νόμου.

6. Χρήση των cookies

6.1 Γενικά

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Με τη βοήθεια αυτών των αρχείων μπορεί να ανιχνευτεί, εάν η τελική συσκευή σας έχει ήδη επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας. Η ανάγνωση των cookies μας επιτρέπει, να διαμορφώσουμε για σας αντίστοιχα την ιστοσελίδα μας και να σας διευκολύνουμε στη χρήση. 

6.2 Cookies της «INFOCOM».

Η «INFOCOM»χρησιμοποιεί cookies και ενεργά στοιχεία (π.χ. JavaScript), για να μπορεί παρακολουθεί τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να προσαρμόζει ιδανικά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας. 

6.3 Cookies τρίτων παρόχων

Στην ιστοσελίδα της «INFOCOM» ενσωματώνονται περιεχόμενα και υπηρεσίες από άλλους παρόχους (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter), οι οποίοι με τη σειρά τους μπορεί να χρησιμοποιούν cookies και ενεργά στοιχεία. Η «INFOCOM» δεν έχει καμία επιρροή στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από αυτούς τους παρόχους.

6.4 Απενεργοποίηση και διαγραφή των cookies

Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας ερωτάστε σε ένα Cookie-Layer Pop Up (αναδυόμενο παράθυρο τοποθέτησης cookie), εάν θα επιτρέψετε τα cookies, τα οποία βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, ή θέλετε να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.
Αν αποφασίσετε να μην επιτρέπονται τα cookies, τότε ορίζεται στον πλοηγό (browser) σας ένα Opt-Out cookie. Το σύστημα Opt-Out σημαίνει ότι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα μπορούν να δηλώσουν την αντίρρησή τους, όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων τους, απευθείας στον υπεύθυνο επεξεργασίας. Αυτό το cookie χρησιμεύει αποκλειστικά στην αντιστοίχιση της ένστασής σας. Η απενεργοποίηση των cookies μπορεί όμως να οδηγήσει, ώστε ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Προσέξτε παρακαλώ, ότι ένα Opt-Out cookie για τεχνικούς λόγους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τον πλοηγό (Browser), από τον οποίο έχει οριστεί. Όταν διαγράψετε τα cookies ή χρησιμοποιήσετε έναν άλλο πλοηγό (Browser) ή μια άλλη τελική συσκευή, πρέπει να εκτελέσετε τη λειτουργία αντίρρησης «Opt-Out» εκ νέου.

Από τη δυνατότητα ρύθμισης δεν καλύπτονται ωστόσο εκείνα τα cookies, που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε ιστοσελίδες τρίτων από άλλους παρόχους.

Μέσω του πλοηγού (Browser) σας μπορείτε όμως οποτεδήποτε να διαγράψατε όλα τα Cookies. Γ ι’ αυτό συμβουλευτείτε τις λειτουργίες βοήθειας του πλοηγού (browser) σας. Και αυτό μπορεί ωστόσο να οδηγήσει, ώστε να μην είναι πλέον στη διάθεσή σας ορισμένες ξεχωριστές λειτουργίες.

Επιπλέον μέσω της ακόλουθης ιστοσελίδας υπάρχει η δυνατότητα της διαχείρισης της χρήσης των cookies μέσω τρίτων παρόχων και της απενεργοποίησής τους:

http://www.youronlinechoices.com/gr/your-choices

Αυτή η ιστοσελίδα δε λειτουργεί από εμάς, ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη για αυτή και δεν έχουμε καμία επιρροή στα περιεχόμενα και στη διαθεσιμότητά της.

7. Χρήση των εργαλείων retargeting (επαναστόχευσης)

7.1 Για τη βελτιστοποίηση του online μάρκετινγκ της «INFOCOM» χρησιμοποιούμε τεχνολογίες retargeting (επαναστόχευσης). Έτσι η προσφορά στο διαδίκτυο διαμορφώνεται για σας πιο ενδιαφέρουσα και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

7.2 Με τη χρήση των cookies, στα οποία καταγράφεται το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και μέσω της ανάλυσης της συμπεριφοράς χρήσης σας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με εξατομικευμένη και σχετική με τα ενδιαφέροντά σας διαφήμιση στις ιστοσελίδες των Retargeting συνεργατών μας, όπως η Google AdWords. Αυτό λαμβάνει χώρα όμως ανώνυμα, έτσι ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστείτε μέσω του retargeting.

7.3 Τα εργαλεία retargeting (επαναστόχευσης) χρησιμοποιούνται μόνο εφόσον μας έχετε δώσει την σχετική συγκατάθεσή σας. Επομένως, θα πρέπει να έχετε αποδεχτεί την χρήση των σχετικών cookies, όπως περιγράφεται στο σημείο 6 παραπάνω. 


8. Χρήση του conversion tracking (παρακολούθηση μετατροπών)

8.1 Για να διαμορφώσουμε την online προσφορά μας για τους χρήστες μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστική, χρησιμοποιούμε το επονομαζόμενο conversion tracking (παρακολούθηση μετατροπών).

8.2. Οι conversion tracking συνεργάτες μας, όπως η Google AdWords, τοποθετούν σε αυτή την υπηρεσία ανάλυσης ένα cookie στον υπολογιστή σας («conversion cookie»), εφόσον μέσω μιας διαφήμισης του αντίστοιχου συνεργάτη καταλήξετε στην ιστοσελίδα μας. Αυτά τα cookies παύουν να ισχύουν μετά από 30 ημέρες. Σε περίπτωση που επισκεφτείτε ορισμένες σελίδες μας και το cookie δεν έχει ακόμη λήξει, τότε μπορούμε εμείς και ο εκάστοτε conversion tracking συνεργάτης μας να αναγνωρίσουμε, ότι κάποιος έχει κάνει κλικ στη διαφήμιση και έτσι προωθήθηκε στην σελίδα μας. Τα cookies δεν μπορούν να παρακολουθούνται μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με τη βοήθεια του conversion-cookie, χρησιμεύουν για τη δημιουργία conversion statistics (στατιστικές μετατροπών) και την εξακρίβωση του συνολικού αριθμού των χρηστών, οι οποίοι έκαναν κλικ στην αντίστοιχη διαφήμιση και προωθήθηκαν σε μια σελίδα, επισημασμένη ένα conversion-tracking-tag.

Αυτό λαμβάνει χώρα όμως ανώνυμα, έτσι ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστείτε μέσω του conversion tracking.

8.3 Η χρήση του conversion tracking (παρακολούθηση μετατροπών) χρησιμοποιείται μόνο εφόσον μας έχετε δώσει την σχετική συγκατάθεσή σας. Επομένως, θα πρέπει να έχετε αποδεχτεί την χρήση των σχετικών cookies, όπως περιγράφεται στο σημείο 6 παραπάνω.

9. Χρήση των εργαλείων ανάλυσης

9.1 Για τις ιστοσελίδες εκτελεί η «INFOCOM» μετρήσεις πρόσβασης με εργαλεία ανάλυσης δικτύου.

9.2 Κατά την επιλογή των εργαλείων ανάλυσης φροντίζουμε ώστε αυτά να συλλέγουν τα δεδομένα πρόσβασης αποκλειστικά ανώνυμα, έτσι ώστε να μην μπορεί να αποκατασταθεί καμία σύνδεση με ένα χρήστη. Ιδιαίτερα αυτό συμβαίνει μέσω της ανωνυμοποίησης της διεύθυνσης ΙΡ. Για τη μέτρηση χρησιμοποιούνται cookies, για να καταστεί δυνατή η ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας. Ιδιαίτερα η «INFOCOM» μπορεί έτσι να βελτιώσει την ποιότητα των δεδομένων. 

9.3 Όταν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν αντίστοιχα cookies ανάλυσης, τότε ενεργήστε όπως στο σημείο 6.4.

10 Χρήση των Social Plugins (πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης)

10.1 Η «INFOCOM» ενδέχεται μελλοντικά να χρησιμοποιεί στην ιστοσελίδα της τα επονομαζόμενα Social Plugins (πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης) από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Twitter, linkedin και Google+. Εδώ πρόκειται για πεδία ενεργοποίησης, όπως το «Facebook Like Button» (πλήκτρο Facebook Μου Αρέσει).

10.2 Όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα κοινωνικό δίκτυο, ενδέχεται να διασταυρωθούν τα συγκεντρωμένα κατά την επίσκεψή σας δεδομένα με τα δικά σας αποθηκευμένα δεδομένα μέλους. Εάν δεν επιθυμείτε, να αντιστοιχήσει το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο τα συγκεντρωμένα κατά την επίσκεψή σας δεδομένα με τα δικά σας αποθηκευμένα δεδομένα μέλους, πρέπει να αποσυνδεθείτε πριν την ενεργοποίηση του πλήκτρου Social Plugin (πρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης) από το εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο.

10.3 Για πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και εύρος της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το κοινωνικό δίκτυο καθώς και τα αντίστοιχα δικαιώματά σας και τις δυνατότητες ρύθμισης για την προστασία της ιδιοτικότητάς σας, ανατρέξτε παρακαλώ στις υποδείξεις περί προστασίας δεδομένων του εκάστοτε κοινωνικού δικτύου.

11 Χρήση των υπηρεσιών εγγραφής

11.1 Η «INFOCOM» ενδέχεται μελλοντικά να σας προσφέρει τη δυνατότητα, να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας και στις mobile apps (εφαρμογές κινητών συσκευών) μας με τα επονομαζόμενα Social-Logins (κοινωνικές συνδέσεις), όπως το Facebook-Connect.

11.2 Για την εγγραφή μεταφέρεστε στη σελίδα της εκάστοτε υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να συνδεθείτε με τα εκεί δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει, ότι ο λογαριασμός που τηρείτε στο εκάστοτε δίκτυο συνδέεται με την υπηρεσία μας. Εδώ σε περίπτωση συγκατάθεσής σας οι πληροφορίες του εκεί δημόσιου προφίλ σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και τα στοιχεία αναγνώρισης των διαδικτυακών φίλων σας μεταφέρονται μέσω της αντίστοιχης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης σε εμάς.

Αντίθετα η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή λαμβάνει την κατάσταση σύνδεσής σας, πληροφορίες του πλοηγού (Browser) σας και τη διεύθυνση ΙΡ σας, όταν μας δώσετε κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας μας γι’ αυτό τη συγκατάθεσή σας.

11.3 Όταν δε θέλετε, να λάβει χώρα διαβίβαση δεδομένων ανάμεσα σε εμάς και στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, τότε μη συνδεθείτε μέσω των υπηρεσιών κοινωνικής εγγραφής, αλλά χρησιμοποιήστε αντί αυτών τις δικές μας υπηρεσίες σύνδεσης.

12 Διαφήμιση

12.1 Συγκατάθεση και ανάκληση
Όταν μας δίνετε προσωπικά δεδομένα, εμείς τα χρησιμοποιούμε, για να μπορέσουμε να σας πληροφορήσουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να ζητήσουμε ενδεχομένως την άποψή σας σχετικά με αυτά, εφόσον μας έχετε δώσει γι’ αυτό ρητά τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Εάν χρησιμοποιούμε για έρευνα ένα ινστιτούτο έρευνας αγοράς, τότε αυτό ενεργεί ως εκτελών την επεξεργασία αποκλειστικά κατ’ εντολή και σύμφωνα με τις υποδείξεις της «INFOCOM»

Εάν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για διαφημιστική χρήση και/ή για έρευνα αγοράς, αλλά στο μέλλον δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε καμία διαφήμιση πλέον ή να ερωτάσθε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας από την «INFOCOM», τότε μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε για το μέλλον ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφετε παρακάτω στο κεφάλαιο 16.

Τότε τα δεδομένα σας θα διαγραφούν αντίστοιχα ή σε περίπτωση που είναι ακόμη απαραίτητα για τιμολόγηση και λογιστικούς σκοπούς θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την διαχείριση της πελατειακής μας σχέσης.

12.2 Ενημερωτικό Δελτίο (newsletter)

Στην ιστοσελίδα και στις εφαρμογές μας μπορείτε ενδεχομένως να εγγραφείτε συνδρομητές στα Ενημερωτικά Δελτία (newsletter). Θα σας αποστείλουμε Ενημερωτικό Δελτίο μέσω e-mail, υπηρεσίες κινητής πληροφόρησης (όπως π.χ. WhatsApp), SMS ή push ενημέρωση εφόσον προβείτε προηγουμένως στην ακόλουθη ενέργεια, κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο (link) σε ένα μήνυμα, με το οποίο θα μας επιβεβαιώσετε ρητά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας λήψης Ενημερωτικού Δελτίου. Εάν αποφασίσετε εκ των υστέρων να μη λαμβάνετε τα Ενημερωτικά Δελτία της «INFOCOM», μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας οποτεδήποτε, ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας.

13 Χρήση εξωτερικών συνδέσμων (link)

Οι ιστοσελίδες της «INFOCOM» μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (link) προς ιστοσελίδες τρίτων - με παρόχους, οι οποίοι δε συνδέονται με εμάς. Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο (link), δεν έχουμε πλέον καμία αρμοδιότητα – εμπλοκή ως προς την συλλογή, την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων που διαβιβάζονται σε τρίτους, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο (όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP ή το URL της σελίδας, η οποία εμπεριέχει το σύνδεσμο), επειδή η ενέργειες τρίτων, όπως είναι φυσικό, είναι εκτός του ελέγχου μας. Γ ια την επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων από τρίτους η «INFOCOM» δε φέρει καμία ευθύνη.

14 Ασφάλεια

14.1 Οι συνεργάτες και οι επιφορτισμένες από τη «INFOCOM» επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υποχρεούται να τηρούν την εμπιστευτικότητα και να συμμορφώνονται με την εφαρμοστέα νομοθεσία (ενωσιακή και εθνική) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους.

14.2 Η «INFOCOM» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την εξασφάλιση της προστασίας των δεδομένων που διαχειριζόμαστε από παραποίηση, απώλεια, καταστροφή ή πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή από μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς, αντίστοιχα της εξέλιξης της τεχνολογίας.

15 Πληροφορίες και διόρθωση

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα, να απαιτήσουν οποτεδήποτε πληροφορίες για τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα για αυτούς και να μάθουν εάν τα προσωπικά δεδομένα τους αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας. Επιπλέον οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης, για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν . Για τον σκοπό αυτό, τυχόν αίτημα τους θα πρέπει να υποβάλλεται εγγράφως στην «INFOCOM», όπως προβλέπεται αναλυτικά στον όρο 18.

16. Ανάκληση και διαγραφή

16.1 Επιπλέον μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στο μέλλον.

16.2. Η διαγραφή των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται, όταν ανακαλέσετε τη συγκατάθεση για την τήρηση – αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία τους, όταν η γνώση των προσωπικών δεδομένων για την εκπλήρωση του επιδιωκόμενου με την επεξεργασία σκοπού δεν είναι πλέον απαραίτητη ή όταν η επεξεργασία για άλλους νομικούς λόγους δεν είναι επιτρεπτή.

16.3. Τα δεδομένα που απαιτούνται για τιμολόγηση και λογιστικούς σκοπούς ή υπόκεινται σε νομικές απαιτήσεις διατήρησης, δεν επηρεάζονται. Εφόσον η πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη, δεσμεύονται επίσης και αυτά τα δεδομένα.

16.4 Για να διαγραφείται απο την βάση δεδομένων μας στείλτε απλά ένα email με τη λεξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το email που είναι καταχωρημένο στην «INFOCOM».

17 . Επικοινωνία

Για πληροφορίες, διορθώσεις, προτάσεις και παράπονα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου στον υπεύθυνο – αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας για ζητήματα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με τα ακόλουθα στοιχεία:e-mail: antonis@myinfocom.gr