Αρχική » Τρόποι Αποστολής

 

 

Τρόποι αποστολής

 

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής της παραγγελίας σας.

 

1.       Αποστολή με Courier (ACS ή ΕΛΤΑ ανάλογα με το βάρος και την περιοχή για όλη την Ελλάδα, SPEEDEX για τον νομό Σερρών)

2.       Αποστολή με δική σας μεταφορική εταιρεία.

3.       Παραλαβή από το κατάστημα μας.

 

Έξοδα αποστολής

 

·        Μεταφορά και παράδοση σε όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) με κόστος 3,00 € (κόστος Αντικαταβολής 3,00€).

·        Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τρόπο και το κόστος  παράδοσης ή μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα ACS χώρις καμία επιβάρυνση.

Ø  Όλες οι παραπάνω τιμές  ισχύουν για δέμα βάρους έως 2 κιλά ή ογκομετρικό βάρος 2 κιλών κάθε επιπλέον κιλό χρεώνετε με 1,30 €. (ογκομετρικό βάρος = ύψος *μήκος * πλάτος κιβωτίου / 5000).

Ø  Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι σε απόθεμα κατά την παραγγελία  παραδίδονται εντός 24 ή 48 ωρών αν η καταχώρηση γίνει έως τις 12:00 π.μ. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μπορεί να αποσταλλούν την επόμενη εργάσιμη αναλόγα με το φόρτο εργασίας. Παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο ή Κυριακή αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Ø  Εάν κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί λόγω ταυτόχρονης πώλησης στο τοπικό κατάστημα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παραλαβής του (Όλα τα αποθέματα του e-shop μας ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά η παραγγελία σας έρχεται στο κατάστημα αμέσως μετά την καταχώρηση της.)

Ø  Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απροσδόκητες καθυστερήσεις παράδοσης των προϊόντων (απεργία των courier, capital controls, Covid κ.λ.π)