Αρχική » Τρόποι Αποστολής

 

 

Τρόποι αποστολής

 

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής της παραγγελίας σας.

 

1.       Αποστολή με Courier (ACS για όλη την Ελλάδα, SPEEDEX για τον νομό Σερρών)

2.       Αποστολή με δική σας μεταφορική εταιρεία.

3.       Παραλαβή από το κατάστημα μας.

 

Έξοδα αποστολής

 

·         Δωρεάν μεταφορά και παράδοση σε όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) για  παραγγελίες άνω των 100,00€ (κόστος Αντικαταβολής 2,50€).

·          Για παραγγελίες κάτω των  99,99€  ο πελάτης επιβαρύνεται με μεταφορικά έξοδα αξίας 3,00€ (επιπλέον επιβάρυνση  2,50€ αν πρόκειται να πληρώσετε με αντικαταβολή).

·         Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τρόπο και το κόστος  παράδοσης ή μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα ACS χώρις καμία επιβάρυνση.

Ø  Όλες οι παραπάνω τιμές  ισχύουν για δέμα βάρους έως 9 κιλά ή ογκομετρικό βάρος 9 κιλών. (ογκομετρικό βάρος = ύψος *μήκος * πλάτος κιβωτίου / 5000).

Ø  Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι σε απόθεμα κατά την παραγγελία  παραδίδονται εντός 24 ή 48 ωρών αν η καταχώρηση γίνει έως τις 10:00 π.μ. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 10:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο ή Κυριακή αποστέλλονται την Δευτέρα.

Ø  Εάν κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί λόγω ταυτόχρονης πώλησης στο τοπικό κατάστημα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παραλαβής του (Όλα τα αποθέματα του e-shop μας ενημερώνονται κάθε 15 λεπτά η παραγγελία σας έρχεται στο κατάστημα αμέσως μετά την καταχώρηση της.)

Ø  Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απροσδόκητες καθυστερήσεις παράδοσης των προϊόντων (απεργία των courier, capital controls κ.λ.π)