Αρχική » Οικιακός Εξοπλισμός » Σκεύη Μαγειρικής » Τηγάνια - Wok » Monix Nordic Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 20cm
Monix Nordic Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 20cm
Monix Nordic Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 20cm
Monix Nordic Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 20cm
Part Number: A122220
Δειτε όλα τα προϊόντα της Monix
Άμεσα Διαθέσιμο
Tιμές με Φ.Π.Α.24,90€
Πλήθος Πόντων: 5

Περιγραφή

Το τηγάνι Nordik συνδυάζει το εξαιρετικό αντικολλητικό με ένα μοντέρνο και σύγχρονο σχέδιο, για εξαιρετική απόδοση στην κουζίνα με τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ένα στιβαρό και ανθεκτικό τηγάνι χάρη στο σώμα του από σφυρήλατο αλουμίνιο και την ανώτερη ποιότητα του ενισχυμένου με τιτάνιο, εξαιρετικά ανθεκτικό και χωρίς PFOA αντικολλητικό τριών στρώσεων Quantanium® από τη Withford.

Είναι κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας (συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής) χάρη στο κάτω μέρος του διαχύτη πλήρους επαγωγής, που παρέχει μέγιστη χρήση ενέργειας για πιο αποτελεσματικό μαγείρεμα. Επιπλέον, έχει υπέροχη κατανομή θερμοκρασίας για τέλειο μαγείρεμα όλων των συνταγών μας.

Οι εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες παρέχουν εξαιρετική απόδοση, επιτρέποντας το μαγείρεμα με ή χωρίς λάδι, για πιο υγιεινά αποτελέσματα.

Η μοντέρνα, εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική σχεδίαση, με λεπτομέρειες και εξωτερικό σώμα σε μπλε του πάγου, του προσδίδει εξαιρετική ομορφιά. Η λαβή είναι εργονομική και θερμομονωτική με απαλή αφή και απομίμηση ξύλου.