Αρχική » Οικιακός Εξοπλισμός » Σκεύη Μαγειρικής » Τηγάνια - Wok » Gruppe KEJP24 Cookin Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 24cm
Gruppe KEJP24 Cookin Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 24cm
Gruppe KEJP24 Cookin Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 24cm
Gruppe KEJP24 Cookin Τηγάνι από Αλουμίνιο με Αντικολλητική Επίστρωση 24cm
Part Number: KEJP24
Δειτε όλα τα προϊόντα της Gruppe
Άμεσα Διαθέσιμο
Tιμές με Φ.Π.Α.26,00€
Στα Καταστήματα 28,00€
Έκπτωση Web 7%
Πλήθος Πόντων: 5

Περιγραφή

Θέλετε να ετοιμάσετε Κινέζικο ή Μεξικάνικο ή Ιταλικό ή κάτι παραδοσιακό? Με τη νέα σειρά μαγειρικών σκευών COOKIN by Gruppe θα ετοιμάσετε γευστικές επιλογές από όλο τον κόσμο, και θα μαγειρεύετε… χωρίς κολλήματα!

Τα αντικολλητικά σκεύη COOKIN by Gruppe έχουν χαρακτηριστική εργονομική χειρολαβή από βακελίτη με ξύλινη βαφή μαλακής αφής (wood), που τα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικά (εκτός από αυτό με την αποσπώμενη λαβή).

H ειδική σχεδίαση στην ένωση της λαβής με το κυρίως σώμα του σκεύους, εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στη χρήση.

Σε συνεργασία με την πρωτοπόρο ελβετική εταιρία ILAG, που ειδικεύεται στην παραγωγή αντικολλητικού υλικού, η εταιρία Gruppe έχει επιλέξει για τα προϊόντα COOKIN by Gruppe να χρησιμοποιήσει την ULTIMATE σειρά τριπλής αντικολλητικής επίστρωσης. Η συγκεκριμένη κορυφαία σειρά της ILAG, έχει εξαιρετικές αντικολλητικές ιδιότητες, πρωτοφανή αντοχή, υψηλή προστασία από τις γρατζουνιές και εξαιρετική αντίσταση τριβής, ιδανικά για υγιεινό μαγείρεμα. Δεν περιέχουν PFOA.

Για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση την αντικολλητική επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού): 24cm
  • Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική
  • Συμβατότητα Εστίας: Επαγωγική, Αερίου, Ηλεκτρική, Κεραμική
  • 1.8lt