Αρχική » Computing » Περιφερειακά » Ποντίκια - Πληκτρολόγια » Logitech MK330 - Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Ελληνικό - Aσύρματο Μαύρο
Logitech MK330 - Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Ελληνικό - Aσύρματο Μαύρο
Logitech MK330 - Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Ελληνικό - Aσύρματο Μαύρο
Logitech MK330 - Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Ελληνικό - Aσύρματο Μαύρο
Part Number: 920-003970
Δειτε όλα τα προϊόντα της Logitech
Άμεσα Διαθέσιμο
Tιμές με Φ.Π.Α.50,00€
Πλήθος Πόντων: 5

Περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες

Απόλαυσε άμεση πρόσβαση σε τοποθεσίες και υπηρεσίες όπως το Amazon, χάρη στα 11 πλήκτρα συντόμευσης που παρέχουν άμεσο έλεγχο και πρόσβαση στις αγαπημένες σου ιστοσελίδες αλλά και στη μουσική και τις ταινίες σου.

Ένα ασύρματο ποντίκι με απεριόριστες δυνατότητες

Το φορητό, άνετο ποντίκι με τον βολικό νανοδέκτη που μένει μονίμως συνδεδεμένος, σε ακολουθεί οπουδήποτε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου.

Πλήκτρα συντόμευσης για πολυμέσα

Προχώρησε στο επόμενο τραγούδι. Διάκοψε την αναπαραγωγή ενός βίντεο. Αύξησε την ένταση. Χρησιμοποίησε τα 11 πλήκτρα συντόμευσης για άμεση πρόσβαση στις εντολές αναπαραγωγής, παύσης, προηγούμενου και επόμενου αρχείου, ρύθμισης έντασης και σίγασης.

Κομψή, άνετη σχεδίαση

Η κομψή σχεδίαση του πληκτρολογίου και τα αθόρυβα πλήκτρου χαμηλού προφίλ προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης από τα πληκτρολόγια των laptop και των netbook.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 μηνών για το πληκτρολόγιο και 12 μηνών για το ποντίκι, μπορείς να χρησιμοποιείς τις συσκευές σου για μήνες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρίες.

Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία 2,4 GHz

Κάνε τις εργασίες σου ή παίξε σε περισσότερα μέρη όπως στον άνετο καναπέ σου με μια ασύρματη σύνδεση που δεν υποφέρει από καθυστερήσεις, διακοπές και παρεμβολές και διαθέτει εμβέλεια έως και 10 μέτρα.

10 επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα

Έχεις τον έλεγχο χάρη στα 4 επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα F και 6 επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα συντόμευσης τα οποία μπορείς να προσαρμόσεις εύκολα, ώστε να ανοίγουν τις αγαπημένες σου εφαρμογές, φακέλους ή ιστοσελίδες.

Δέκτης Unifying της Logitech

Ο μικροσκοπικός αυτός δέκτης παραμένει μονίμως συνδεδεμένος στο laptop σου. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις εύκολα ένα συμβατό ποντίκι, πληκτρολόγιο ή αριθμητικό πληκτρολόγιο χωρίς τον μπελά πολλαπλών δεκτών USB.



Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

ΕίδοςSet