Αρχική » NAS » HDD WD NAS RED 2TB/SATA3/INTELLIPOWER/256MB
HDD WD NAS RED 2TB/SATA3/INTELLIPOWER/256MB
HDD WD NAS RED 2TB/SATA3/INTELLIPOWER/256MB
HDD WD NAS RED 2TB/SATA3/INTELLIPOWER/256MB
Part Number: WD20EFAX
Δειτε όλα τα προϊόντα της Western Digital
Εξαντλημένο
Tιμές με Φ.Π.Α.100,00€  ή 50 X 2 Δόσεις
Πλήθος Πόντων: 20

Περιγραφή

O Western Digital WD20EFRX ανήκει στην "κόκκινη" σειρά δίσκων WD RED που είναι ειδικά σχεδιασμένη για λειτουργία με μικρά και μεσαία NAS συστήματα (Home & small office). Ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία της WD, NASware™, που καθιστά τους δίσκους αυτής της σειράς τους κατάλληλους για τις απαιτήσεις ενός μικρού συστήματος NAS.
Οι σκληροί δίσκοι WD RED έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία σε μια συστοιχία RAID ενός NAS. Σε αντίθεση, οι σκληροί δίσκοι για desktop υπολογιστές μοιάζουν μεν σαν μια προσιτή εναλλακτική λύση, έχουν δε ένα υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για πιθανή απώλεια δεδομένων και για αστοχία σε μια συνεχώς εργαζόμενη συστοιχία RAID.

  • Συμβατότητα: Οι WD RED είναι ελεγμένοι για τη συμβατότητα τους με συστήματα NAS. Οι δίσκοι desktop μπορούν να παρουσιάσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της δημιουργίας μιας συστοιχίας RAID.
  • Αξιοπιστία: Οι WD RED δίσκοι είναι απολύτως αξιόπιστοι, ενώ κανένας desktop δίσκος δεν έχει σχεδιαστεί για τις υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας ή για τις συνθήκες λειτουργίας 24x7, που απαιτεί ένα NAS. Έτσι οι WD RED δίσκοι αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση όταν χρησιμοποιούνται σε ένα τέτοιο σύστημα.
  • Έλεγχος ανάκτησης σφάλματος: Αυτή η σειρά δίσκων διαθέτει “έξυπνη ανάκτηση λαθών”, ενώ οι δίσκοι desktop δεν είναι σχεδιασμένοι για περιβάλλοντα RAID και έχουν ενσωματωμένους ελέγχους στο λογισμικό τους (firmware), που εμποδίζουν τον ελεγκτή RAID να βοηθήσει. Έτσι, σε περίπτωση λάθους θα προκληθεί αστοχία στην συστοιχία RAID, πράγμα που θα οδηγήσει στην αποβολή δίσκου ή δίσκων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αποκατάσταση τότε απαιτεί συχνά αρκετές ώρες και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις για τα διαστήματα διακοπής στην παραγωγικότητα.
  • Θόρυβος και δονήσεις: Οι WD RED δίσκοι είναι βελτιστοποιημένοι για πολύδισκα συστήματα, τα οποία εμφανίζουν υψηλότερα επίπεδα θορύβου και κραδασμών. Εάν σε ένα NAS χρησιμοποιήσουμε desktop δίσκους, τότε η πρόσθετη δόνηση μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία της μονάδας.