Αρχική » Λευκές Συσκευές » Πλυντήρια, Στεγνωτήρια » Στεγνωτήρια » Whirlpool FFT M22 9X2WS Στεγνωτήριο 9kg Λευκό
Whirlpool FFT M22 9X2WS Στεγνωτήριο 9kg Λευκό
Whirlpool FFT M22 9X2WS Στεγνωτήριο 9kg Λευκό
Whirlpool FFT M22 9X2WS Στεγνωτήριο 9kg Λευκό
Part Number: FFT M22 9X2WS EΕ
Δειτε όλα τα προϊόντα της Whirlpool
Εξαντλημένο
Tιμές με Φ.Π.Α.579,00€  ή 96.5 X 6 Δόσεις
Στα Καταστήματα 619,00€
Έκπτωση Web 6%
Πλήθος Πόντων: 40

Περιγραφή

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, που ενισχύουν τα αποτελέσματα του στεγνώματος, παρέχουν εξαιρετική φροντίδα στα ενδύματά σου και σε βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων. 
 

Τεχνολογία 6ης Αίσθησης

Ο αισθητήρας 6th Sense ανιχνεύει αυτόματα την ποσότητα των ρούχων και ορίζει το σωστό χρόνο κύκλου, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό επίπεδο στεγνώματος, με βελτιστοποίηση χρόνου και ενέργειας.
 

Freshcare+

Κράτησε τα ρούχα σου φρέσκα μέχρι και 6 ώρες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου. Το πρωτοποριακό σύστημα FreshCare + φροντίζει για τα ενδύματά σου μέσα στο στεγνωτήριο χάρη στον ευφυή έλεγχο της θερμοκρασίας και την απαλή περιστροφή που διατηρεί τα ρούχα φρέσκα και αποτρέπει τις κακές οσμές. Η επιλογή FreshCare + αφήνει πραγματικά πιο φρέσκα ρούχα και ηρεμία - ακόμη και ώρες μετά το τέλος του κύκλου.

Woolmark Blue

Το πρόγραμμα μάλλινων έχει εγκριθεί από την The Woolmark Company για το στέγνωμα μάλλινων ρούχων με ένδειξη “πλύσιμο στο χέρι”.

Senseinverter Motor

Ένας υψηλής ενεργειακής απόδοσης κινητήρας που λειτουργεί με μεταβλητή ταχύτητα, επιτρέπει πιο προηγμένες επιδόσεις και έτσι ειδική φροντίδα για τις ίνες των ρούχων σου.
 

Πρόγραμμα Μεγάλων Αντικειμένων

Πολύ ευρύχωρο - τα ρούχα σου έχουν όλο το χώρο που χρειάζονται. Και με το πρόγραμμα Big Items, ακόμη και τα μεγαλύτερα φορτία θα είναι απολύτως στεγνά.
 

Χωρητικοτητα 9 Kg

Όλος ο χώρος που χρειάζεσαι. Με εξαιρετική χωρητικότητα κάδου 9 kg, αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool παρέχει όλο τον χώρο που χρειάζεστε για την μπουγάδα σου.

Εξαιρετικά Αθόρυβο

Απόλαυσε τη σιωπή. Αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ιδανικά αποτελέσματα, λειτουργώντας παράλληλα με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου, ώστε να απολαμβάνεις περισσότερη ησυχία

Ενεργειακη Κλαση Α++

Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Χάρη στην ενεργειακή του κλάση A++ αυτό το στεγνωτήριο Whirlpool σου παρέχει ιδανικά αποτελέσματα αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή ΚλάσηA++
Χωρητικότητα Στέγνωμα-Πλύση9kg
Αντλία ΘερμότηταςΔιαθέτει
Γρήγορο-ΠρόγραμμαΔιαθέτει
Στέγνωμα Easy IronΔεν Υποστηρίζει
Εγγύηση2 ΕΤΗ
Θόρυβος64dB

Δόσεις

2 Άτοκες Δόσεις2X289.5
3 Άτοκες Δόσεις3X193
4 Άτοκες Δόσεις4X144.75
5 Άτοκες Δόσεις5X115.8
6 Άτοκες Δόσεις6X96.5