Αρχική » Κλιματισμός και Θέρμανση » Air Condition » Κλιματιστικά Inverter » Hisense Energy SE KA70KT0EG/KA70KT0EW Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU
Hisense Energy SE KA70KT0EG/KA70KT0EW Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU
Hisense Energy SE KA70KT0EG/KA70KT0EW Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU
Hisense Energy SE KA70KT0EG/KA70KT0EW Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU
A++/A+++ με WiFi
Part Number: KA70KTOEG/KA70KT0EW
Δειτε όλα τα προϊόντα της Hisense
Εξαντλημένο
Tιμές με Φ.Π.Α.1150,00€  ή 191.67 X 6 Δόσεις
Στα Καταστήματα 1350,00€
Έκπτωση Web 15%
Πλήθος Πόντων: 0

Περιγραφή

Hi Nano


Πιστοποιημένο πρόγραμμα κατά των βακτηρίων. Το Hi Nano μπορεί να παράγει 1 εκατομμύριο ιόντα /cm3 και λόγω αυτής της ισχυρής παραγωγής , μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά περισσότερο από το 99% του Ιού Η1Ν1.Ζήστε σε ένα υγιές και χωρίς βακτήρια και ιούς περιβάλλον, απολαμβάνοντας καθαρό αέρα κάθε μέρα. Το γαλλικό εργαστήριο Texcell έδειξε ότι το HI-NANO μπορεί να αναστείλει αποτελεσματικά τον νέο κορονoϊό (SARS-CoV-2) κατά 93,54% σε δύο ώρες.


WIFI Control


Ελέγξτε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας από οπουδήποτε μόνο με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω της ειδικής εφαρμογής της Hisense “HI Smart Life”


4-ΣΕ-1 ΦΙΛΤΡΑ


Ο συνδυασμός φίλτρου Βιταμίνης C,
Κατεχίνης, αργύρου και HEPA σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πάντα καθαρό αέρα. Επιπλέον, διαθέτει φίλτρο Ενεργού Άνθρακα, το οποίο είναι είναι η τέλεια λύση για την απορρόφηση και την απομάκρυνση των δυσάρεστων αέρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρό και καθαρό αέρα.


Quiet Mode 18dB


Για να έχετε μία ήσυχη και αλλά και άνετη νύχτα


Θέρμανση στους -20?


Με αυτό το Κλιματιστικό, η λειτουργία θέρμανσης είναι εξίσου αποδοτική για τη διατήρηση της θερμοκρασίας δωματίου, ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους -20?.


Smart Mode


Απλώς πατήστε το έξυπνο κουμπί και το κλιματιστικό θα προσαρμοστεί αυτόματα στην καλύτερη λειτουργία ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου.


4D Auto Swing


Οι οριζόντιες και κατακόρυφες περσίδες ελέγχονται ανεξάρτητα. Η οριζόντια και κάθετη αυτόματη ταλάντευση βελτιώνει την κατανομή της ψύξης, αποτρέπει την άμεση εμφύσηση, κάνει τη θερμοκρασία δωματίου πιο ομοιόμορφη και θα νιώσετε πιο άνετα.


Ειδική διανομή του ζεστού ή ψυχρού αέρα


Για να απολαμβάνετε γρηγορότερα ένα άνετο περιβάλλον ανάλογα με την εποχή. Ο ψυχρός αέρας διανέμεται από πάνω προς τα κάτω, ενώ ο ζεστός από κάτω προς τα πάνω.


Πρόγραμμα Αυτοκαθαρισμού εσωτερικής μονάδας


Με το πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού της εσωτερικής μονάδας, το κλιματιστικό διατηρείται καθαρό μέσα από 5 στάδια, απομακρύνοντας σκόνη, βακτήρια, μικροοργανισμούς.


Λειτουργία κατά της μούχλας


Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, ο εσωτερικός ανεμιστήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί για 30 δευτερόλεπτα, ώστε όλα τα μέρη της εσωτερικής μονάδας να στεγνώσουν από τον αέρα, αποτρέποντας την ανάπτυξη μούχλας. Διατηρείτε το κλιματιστικό πάντα καθαρό.


Λειτουργία “I Feel”


Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, το κλιματιστικό εστιάζει την ροή του αέρα προς το σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο. Στο τηλεχειριστήριο βρίσκεται ειδικός αισθητήρας, επομένως σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεστε, το κλιματιστικό θα δημιουργήσει τις ιδανικές για εσάς συνθήκες.

ENERGY SE

Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

Απόδοση BTU24000
Ενεργειακή Κλάση Απόδοσης (Θερμή Ζώνη)Α+++
Ενεργειακή Κλάση ΨύξηςΑ++
Ενεργειακή Κλάση ΘέρμανσηςΑ++
Κάλυψη Χώρου m²50-55
WIFIΥποστηρίζει
ΙονιστήςΔεν Διαθέτει
ΑυτοκαθαρισμόςΥποστηρίζει
I-Sense-Follow MeΥποστηρίζει
Θόρυβος Εσωτερικής Μονάδας43 dB
Θόρυβος Εξωτερικής Μονάδας58 dB
Εγγύηση2 ΕΤΗ

Δόσεις

2 Άτοκες Δόσεις2X575
3 Άτοκες Δόσεις3X383.33
4 Άτοκες Δόσεις4X287.5
5 Άτοκες Δόσεις5X230
6 Άτοκες Δόσεις6X191.67