Αρχική » Οικιακός Εξοπλισμός » Σκούπες » Σκούπες Stick » Samsung VS15A6032R5/GE Jet 60 Pet Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick Γκρι
Samsung VS15A6032R5/GE Jet 60 Pet Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick Γκρι
Samsung VS15A6032R5/GE Jet 60 Pet Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick Γκρι
Samsung VS15A6032R5/GE Jet 60 Pet Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick Γκρι
Part Number: VS15A6032R5/GE
Δειτε όλα τα προϊόντα της Samsung
Εξαντλημένο
Tιμές με Φ.Π.Α.219,00€  ή 54.75 X 4 Δόσεις
Στα Καταστήματα 229,00€
Έκπτωση Web 4%
Πλήθος Πόντων: 10

Περιγραφή

Καθαρίζει αποτελεσματικά


Καθαρίστε διάφορους τύπους δαπέδου με μεγάλη ισχύ αναρρόφησης. Ο κινητήρας Digital Inverter ενεργοποιεί δύναμη αναρρόφησης έως και 150W. Το αεροδυναμικό σύστημα αέρα, από τη βούρτσα έως το φίλτρο, ενισχύει επίσης τη ροή αέρα, ενώ το πολλαπλό κυκλωνικό φιλτράρισμα του αέρα παγιδεύει τα μικροσωματίδια σκόνης


Δυνατή ισχύς αναρρόφησης


Κινητήρας Digital Inverter


Καθαρίστε το σπίτι σας αποτελεσματικά με ισχύ αναρρόφησης έως και 150W. Ο κινητήρας Digital Inverter παρέχει ισχυρή ισχύ εισόδου έως 410W, παράγει ισχυρή αναρρόφηση έως 150W, έτσι καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τα χαλιά όσο και τα σκληρά δάπεδα.


Εξαιρετική αναρρόφηση


Κυκλώνας Jet


Απολαύστε καθαρό αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης με τον κυκλώνα Jet υψηλής απόδοσης με την κατασκευή πολλαπλών κυκλώνων. Η ροή του αέρα μειώνει την αντίσταση του αέρα και οι 9 κυκλώνες του με τις 27 εισόδους αέρα ελαχιστοποιούν την απώλεια αναρρόφησης. Επίσης, παγιδεύει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης που ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα.\


Δυνατός καθαρισμός στα χαλιά


Βούρτσα Jet Fit


Μαζέψτε και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης από τα χαλιά καθώς και από τα σκληρά δάπεδα με την ισχυρή βούρτσα Jet Fit. Με το περιστρεφόμενο πέλμα 180 μοιρών σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα κατεύθυνση και να καθαρίζετε κάθε γωνία. Και μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε τη βούρτσα με ένα κλικ για να αφαιρέσετε γρήγορα τη βρωμιά, έτσι ώστε να διατηρείται καθαρή.


Απελευθερώνει καθαρό αέρα


Σύστημα Φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων


Το σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων παγιδεύει το 99,999% των σωματιδίων σκόνης και μειώνει τα αλλεργιογόνα. Ο κύριος κυκλώνας και το μεταλλικό πλέγμα φίλτρου αιχμαλωτίζουν τα μεγάλα σωματίδια σκόνης. Το κυκλωνικό σύστημα Jet και το μικροφίλτρο συλλέγουν στη συνέχεια τα μικροσωματίδια της σκόνης και ένα φίλτρο μικροσωματιδίων αιχμαλωτίζει τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης.


Ευέλικτος φορτιστής


Βάση φόρτισης 2 σε 1


Αποθηκεύστε και φορτίστε την ηλεκτρική σας σκούπα με μεγάλη ευελιξία χάρη στη βάση φόρτισης 2 σε 1 η οποία προσαρμόζεται εύκολα και ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο μπορείτε να την στερεώσετε στον τοίχο. Ή μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ως έναν αυτόνομο φορτιστή για να μπορείτε απλά να αφαιρείται την μπαταρία και να την φορτίζετε οπουδήποτε μέσα στον χώρο.


Έως και 40 λεπτα καθαρισμού


Αφαιρούμενη μπαταρία μακράς διάρκειας


Απολαύστε μεγάλη διάρκεια καθαρισμού χωρίς επαναφόρτιση. Μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας (1800mA) διατηρεί την αναρρόφηση για έως και 40 λεπτά. Μπορείτε να την αφαιρέσετε εύκολα και να την αντικαταστήσετε με μια εφεδρική μπαταρία** για να καθαρίζετε έως και 80 λετπά. Επίσης διατηρεί το 70% της αρχικής της απόδοσης για έως και 500 κύκλους.


Εύκολος καθαρισμός


Easy Clean


A person is emptying the Dustbin.


Washable


Dustbin, Multi-cyclone system and Micro filter is being washed in water.


Διατηρήστε τον κάδο σκόνης υγιεινά καθαρό και αδειάστε εύκολα το περιεχόμενο της ηλεκτρικής σκούπας. Ολόκληρος ο κάδος σκόνης 0,8L, μαζί με το πολλαπλό κυκλωνικό σύστημα μπορούν να πλυθούν πλήρως, για να διατηρηθούν καθαρά και φρέσκα. Μπορείτε, επίσης, να τον αφαιρέσετε εύκολα χωρίς να αποσπάσετε το κοντάρι από το σώμα της σκούπας για να μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα τη σκόνη.



Λεπτός σχεδιασμός χαμηλού βάρους


Καθαρίστε το σπίτι σας χωρίς κούραση με εύκολο χειρισμό και ευέλικτη κίνηση. Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει μέγιστη χρηστικότητα και δεν καταπονεί τον καρπό σας. Ο συμπαγής κορμός ζυγίζει μόλις 1,48kg, και είναι 21% ελαφρύτερος σε σχέση με τους συμβατικούς καθαριστές της Samsung. Για να καθαρίζετε με άνεση και ευκολία όλο το σπίτι σας.




  • Μπαταρία με αυτονομία 40’ για σκούπισμα χωρίς καλώδια
  • Εύκολη μεταφορά και χρήση χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό
  • Ισχύς: 150W
  • Χωρητικότητα Κάδου: 0.8 lt
  • Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) 25 x 112 x 20.3 cm
  • Εξαρτήματα: Βούρτσα για καθάρισμα Jet Fit, συνδυαστικό εξάρτημα, προέκταση για χαραμάδες και mini motorized βούρτσα η οποία προσφέρει υψηλή αναρρόφηση ιδανική για καθαρισμό τριχών ζώων

Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

Ισχύ Σε Watt (Max)150W
Διάρκεια Αυτονομίας40 min
Συλλογή Σκόνης σεΚάδο
Χωρητικότητα σε ml800ml
Τύπος ΦίλτρουHEPA
Θόρυβος db86db
Εγγύηση2 ΕΤΗ

Δόσεις

2 Άτοκες Δόσεις2X109.5
3 Άτοκες Δόσεις3X73
4 Άτοκες Δόσεις4X54.75