Αρχική » Οικιακός Εξοπλισμός » Συσκευές Μαγειρικής » Τοστιέρες » Kenwood HG210 Τοστιέρα Γκριλιέρα 2100W Γρί
Kenwood HG210 Τοστιέρα Γκριλιέρα 2100W Γρί
Kenwood HG210 Τοστιέρα Γκριλιέρα 2100W Γρί
Kenwood HG210 Τοστιέρα Γκριλιέρα 2100W Γρί
Part Number: HG210
Δειτε όλα τα προϊόντα της Kenwood
Άμεσα Διαθέσιμο
Tιμές με Φ.Π.Α.68,90€
Στα Καταστήματα 74,90€
Έκπτωση Web 8%
Πλήθος Πόντων: 5

Περιγραφή

Με την Γκριλιέρα-Τοστιέρα της Kenwood HG210 μπορείς να ψήσεις τοστ, λουκάνικα, κοτόπουλο, μπριζόλες ή λαχανικά με αποτελεσματικότητα και με όλη την γεύση. Χάρις στην ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια των πλακών, μπορείς να πετύχεις άψογο ψήσιμο.

Οι πλάκες ψησίματος, διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια με αντικολλητική επικάλυψη από υλικό, που είναι κατάλληλο για άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Είναι η ιδανική λύση για να φτιάχνεις γρήγορα και εύκολα τοστ ή να ψήσεις φαγητά για σένα και τους αγαπημένους σου. Χάρις στο σχεδιασμό της, μπορεί να αποθηκευτεί και κάθετα.

Υγιεινό Ψήσιμο

H Τοστιέρα-Γκριλιέρα της Kenwood έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες ψησίματος. Οι αποσπώμενες πλάκες ψησίματος έχουν ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια, ώστε να απομαρκύνεται το λίπος για υγιεινό ψήσιμο αλλά και εύκολο καθάρισμα.

3 θέσεις ψησίματος

Διαθέτει 3 θέσεις ψησίματος (κανονικό ψήσιμο, ανοιχτό ψήσιμο & άνοιγμα 180°) για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στο ψήσιμο, καθώς επίσης και διακόπτη on/off, λυχνία ένδειξης λειτουργίας, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη με δυνατότητα επιλογής θερμοκρασίας και αντιολισθητικά ποδαράκια.

Αντικολλητική επιφάνεια

Η τοστιέρα της Kenwood διαθέτει αντικολλητικές πλάκες για να σε διευκολύνει πλήρως στην χρήση της. Δεν χρειάζεται προσθέσεις κάποιο επιπλέον υλικό για να μην κολλήσει αυτό που ψήνεις, τίποτα δεν κολλάει στην επιφάνεια ψησίματος.

Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

Ισχύ Σε Watt (Max)2100W
GrillΔιαθέτει
Χωρητικότητα Τοστ4 Τοστ
Αποσπώμενες ΠλάκεςΔιαθέτει
ΧρώμαΓκρί
Εγγύηση2 ΕΤΗ