Αρχική » Computing » Περιφερειακά » Ποντίκια - Πληκτρολόγια » Logitech M590 Bluetooth Ruby Ασύρματο Ποντίκι Κόκκινο
Logitech M590 Bluetooth Ruby Ασύρματο Ποντίκι Κόκκινο
Logitech M590 Bluetooth Ruby Ασύρματο Ποντίκι Κόκκινο
Logitech M590 Bluetooth Ruby Ασύρματο Ποντίκι Κόκκινο
Tιμές με Φ.Π.Α.40,00€
Πλήθος Πόντων: 2

Περιγραφή

Απελευθέρωσε το δυναμικό ποντίκι M590 της Logitech, για ομαλότερη ροή εργασιών μεταξύ των υπολογιστών. Θα είσαι σε θέση να μετακινήσεις τον κέρσορα του ποντικιού σε δύο υπολογιστές ταυτόχρονα. Επιπλέον μπορείς να κάνεις copy/paste σε κείμενο, εικόνες και αρχεία από τον έναν υπολογιστή σε άλλο.

Απόλαυσε την αθόρυβη λειτουργία

Με 90% μείωση θορύβου στον ήχο του κλικ, το M590 εξασφαλίζει ότι εσύ και οι γύρω σου θα μπορείς να απολαμβάνεις τις λειτουργίες του υπολογιστή σου χωρίς θόρυβο. Επιπλέον το M590 διαθέτει πέλματα από υλικό υψηλής απόδοσης και έναν τροχό από καουτσούκ για αθόρυβη κίνηση και κύλιση.

Εξαιρετικά ακριβής κύλιση

Ο τροχός κύλισης ακριβείας, διαθέτει περισσότερες αυλακώσεις ανά χιλιοστό, ώστε να κινείσαι πιο γρήγορα σε μεγάλες ιστοσελίδες. Μπορεί να διαρκέσει έως και 70 μέρες.

2 κουμπιά αντίχειρα

Τα δύο κουμπιά αντίχειρα δίνουν επιπλέον έλεγχο εκεί που το χρειάζεσαι. Είναι προγραμματισμένα για την κίνηση εμπρός και πίσω σε ιστοσελίδες, αλλά μπορείς να τα προσαρμόσεις να κάνουν ό,τι ακριβώς θέλεις κατεβάζοντας το λογισμικό Logitech Options σε Mac OS X και Windows.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 ετών

Το ποντίκι αυτό απλά δεν σταματάει μιας και διαθέτει ενέργεια για 24 μήνες με μία μόνο μπαταρία AA. Η αυτόματη λειτουργία αναστολής και ο διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης σου επιτρέπει να εξοικονομείς ενέργεια, ενώ η ενδεικτική λυχνία σε βοηθάει να αποφεύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

ΕίδοςΠοντίκι