Αρχική » Πελάτες που μας εμπιστεύονται
10000001

Πελάτες Ενοικίασης Εκτυπωτών

Με τη νέα ολοκληρωμένη υπηρεσία μας , σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν:

 LASER Δικτυακό ΕΚΤΥΠΩΤΗ

 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ( ΤΟΝΕΡ )

 ΧΑΡΤΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ Α4

 SERVICE ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

 

10000002

Πελάτες Pegasus ERP

Η ορθή διαχείριση των Επιχειρησιακών Πόρων αποτελεί το κλειδί για τη συνεχή Ανάπτυξη και Κερδοφορία της σύγχρονης Επιχείρησης. Το λογισμικό Pegasus σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση υψηλού επιπέδου τεχνικές προδιαγραφές, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τα εργαλεία που προσφέρει η τεχνολογία ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και διαδικασία που έχει ένας επιχειρηματικός οργανισμός.  

Η επιλογή μίας εφαρμογής Pegasus ως Business software είναι μία επένδυση συγκριτικά χαμηλού κόστος με λοιπές λύσεις (value for money). Συνιστά την ιδανική εφαρμογή για ένα ευρύ φάσμα εταιριών όπως μικρές & πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες με σύνθετες απαιτήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, εταιρίες παροχής υπηρεσιών ή μονάδες παραγωγής / τυποποίησης προϊόντων.  

10000004

Ετήσια Σύμβαση Υποστήριξης

Τις υπηρεσίες μας τις παρέχουμε σε επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν ένα συνεργάτη πάντα δίπλα τους για όλη τη χρονιά να δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν κερδίζοντας άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και ειδικές εκπτώσεις.